Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Što će reći Mourinho?

'Želi napustiti Chelsea i prijeći u Barcelonu'

Prema pisanju katalonskih sportskih novina Sporta, belgijski nogometni vratar Thibaut Courtois želi napustiti Chelsea i pojačati redove moćne Barcelone...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Thibaut Courtois, koji je aktualni član londonskog Chelseaja, ali trenutno sjajno brani na posudbi u Atletico Madridu već dvije i pol sezone, navodno ima veliku želju za napuštanjem Atletico Madrida predstojećeg ljeta, baš kada će Barcelona ostati bez svog prvog vratara Victora Valdesa.

Poznato je već neko vrijeme da Valdes napušta katalonski klub u potrazi za novim izazovom, što istovremeno znači da Barcelona mora početi intenzivno tragati za novim vratarom.

Belgijanac je već dao naslutiti da mu je Barcelona velika želja, a dogodilo se to u ljetnom prijelaznom roku kada je Barcelona u zamjenu za Davida Villu htjela upravo njega na svojim vratima.

Courtoisov ugovor s Chelsejem vrijedi do ljeta 2016. godine, no vjeruje se da će već idućeg ljeta belgijski čuvar mreže potpisati stalan ugovor s jednim od spomenuta tri kluba. Ove je sezone upravo on jedan od razloga zbog kojeg madridski klub dijeli prvo mjesto na prvenstvenoj ljestvici španjolske Primere s Barcelonom uz maksimalan broj bodova nakon osam odigranih kola.(TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider