Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
To ne žele čuti

Želi li Suarez ovim izjavama ohladiti Real Madrid?

Luis Suarez, najbolji strijelac minule sezone Premierlige s 31 golom, tvrdi da je jako sretan u Liverpoolu, te da uopće ne razmišlja o odlasku iz kluba s Anfielda, usprkos učestalim medijskim spekulacijama o njegovom transferu u Španjolsku.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Prošloga ljeta je urugvajski nogometaš zatražio transfer, nezadovoljan činjenicom da njegov klub ne igra u Ligi prvaka. Međutim, Liverpool ga ni kod koju cijenu nije želio pustiti. Ubojiti napadač se brzo pomirio sa situacijom i svu je energiju usmjerio samo na teren. I kolege nogometaši i novinari izabrali su ga za najboljeg nogometaša sezone u engleskom prvenstvu, iako njegov Liverpool na kraju ipak nije uspio osvojiti prvi naslov državnog prvaka nakon 24 godine. No, i s drugim mjestom je izborio nastup u Ligi prvaka.

Luis Suarez je u prosincu prošle godine potpisao novi dugoročni ugovor s Liverpoolom. Često se nagađa kako bi ovog ljeta mogao pojačati Real Madrid ili Barcelonu, prvenstveno se spominje Kraljevski klub, ali on tvrdi da su se takve misli ne motaju po glavi...

"Potpisao sam dugoročni ugovor s Liverpolom jer sam jako sretan u ovom klubu. Sigurno nitko ne bi potpisao novi ugovor s klubom u kojem nije sretan. Liverpool je za mene jedan od najboljih klubova na svijetu. Posebno mi se sviđa mentalitet u momčadi, jer nitko u našoj svlačionici ne razmišlja na način da je bolji od nekog drugog. Možda u nekim drugim klubovima postoje takve situacije. Držim kako nije ugodno igrati sa suigračima koji razmišljaju na takav način", rekao je Suarez.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider