Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sve više pitanja

'Zašto Mazzarri napokon ne gurne Radoševića u igru?'

Nogometaši Napolija nemaju snage pratiti žestoki ritam Juventusa, pa tako već sada možemo donekle proglasiti Torineze novim/starim prvacima talijanske Serie A...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ima Juventus čak devet bodova više od Napolija, a s obzirom na slabu formu u posljednje vrijeme (pobjeda, poraz i četiri remija) Napoliju ostaje da brani svoje drugo mjesto na ljestvici od Milana, Fiorentine, Intera...

>> Moratti hvali Kovačića, a Radošević se osjeća poniženim

Tutto Napoli jednim dijelom svaljuje krivicu za loše rezultate u posljednje vrijeme na leđa trenera Waltera Mazzarrija, a jedan od prigovora koji stoje jest pitanje zašto Mazzarri već dosad nije dao priliku mladom 18-godišnjem Hrvatu Josipu Radoševiću, koji je tijekom siječnja stigao na jug Italije.

Navodi se kako je primjetno da je momčad umorna, posebno u veznom redu, a ulazak Radoševića u neku od utakmica, piše Tutto Napoli, sigurno bi ubrizgao novu krv u momčad. Jer, nadalje se navodi, Radošević se dokazao i u hrvatskoj ligi, ali i u mladoj momčadi Napolija.

Radošević još čeka premijeru u Seriji A, a vidjet ćemo hoće li Mazzarri do kraja sezone pokazati barem malo vjere u ovog hrvatskog veznog nogometaša.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider