Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Filmska priča

Zamaskirani huligani ga natjerali da produži ugovor s Man Unitedom!

Vremešni stoper Manchester Uniteda, Rio Ferdinand, otkrio je zanimljiv detalj otprije osam godina, kada je kao 26-godišnjak trebao produljiti svoju vjernost "crvenim vragovima"...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ferdinand (34) je bio u uznapredovanim pregovorima s upravom kluba kada su ga fotografi zatekli s tadašnjim sportskim direktorom Chelseaja, Peterom Kenyonom, te objavili, pomalo izmjenjenu, fotografiju u svim tabloidima.

"Čuo sam da se netko ušuljao u moju kuću, dohvatio sam prvi komad drva koji sam našao i spremao se da iskočim pred provalnika i zaurlam. Međutim, kada sam vidio da na mojim ulaznim vratima stoji poveća grupa zamaskiranih huligana pomislih: Gotov sam", rekao je Ferdinand u razgovoru za magazin FourFourTwo.

"Jedan od njih rekao je: 'Mi smo United boysi i želimo da potpišeš novi ugovor!' Ništa mi nije bilo jasno i pitao sam ga o čemu govori. Naime, pregovarao sam s klubom već jedan duži period i bili smo nadomak dogovora. Pitao sam ih zašto se uopće brinu da neću potpisati", ispričao je stoper "crvenih vragova" koji je nakon toga saznao da je napravljena fotomontaža njega i spomenutog Kenyona kako zajedno ručaju.

" Išao sam se naći sa svojim menadžerom i tamo se sasvim slučajno našao i Kenyon. Upitao sam dečke zar zaista misle da bih dogovarao prelazak u drugi klub usred bijela dana? Jedan je susjed u međuvremenu pozvao policiju i oni su pobjegli čim su čuli sirene", zaključio je svoju ispovijest Ferdinand, kojem na kraju ove sezone istječe ugovor s Unitedom. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider