Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nastavljena svađa

Zaiskrilo do kraja između Pepa i Barce: 'Oni su bili uz mene, ti nisi'

Španjolski mediji ovih dana dosta pozornosti posvećuju svađi koja je buknula između Sandra Rossella, predsjednika nogometnog kluba Barcelone i Pepa Guardiole, donedavnog trenera Katalonaca...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Pep Guardiola je sada u minhenskom Bayernu, a Sandro Rossell je, između ostaloga, zamjerio Guardioli njegovo ponašanje prema Titu Vilanovi, sadašanjem treneru Barcelone i nekadašnjem pomoćniku Guardiole.

Naime, Rossell je optužio Guardiolu da je prekinuo skoro svaki kontakt s Vilanovom nakon što je ovaj nanovo obolio od tumora parotidne žlijezde. Vilanova je često boravio u New Yorku zbog svoje bolesti, baš u vrijeme kada je tamo bio i Guardiola. Nakon svega se oglasio i sam Vilanova.

''On je moj prijatelj i ja ga trebam. Trebao sam ga i u New Yorku kada sam bio u tom gradu, ali ja stvarno nisam krivac što se nismo viđali. Vidjeli smo se jednom, nakratko, ali to je bilo sve'', rekao je Vilanova i nastavio:

''Nikako ne želim prihvatiti ono što Pep govori, da su čelnici Barcelone iskoristili mene za obračun s Guardiolom. Ljudi iz Barcelone su bili uz mene stalno dok sam prolazio teško razdoblje, a prolazim i dalje. Oni su bili tu, Pep nije. I to mi je žao, iz privatnog kuta. Jer ovo nema veze s nogometom'', rekao je Vilanova.(TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider