Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Tottenham misli ozbiljno

Zahuktava se na Otoku: Spursi dovode sjajnog veznjaka, ManUtd Bainesa?

Ajaxov sportski direktor Marc Overmars potvrdio je u srijedu poslijepodne da je Tottenham u uznapredovalim pregovorima oko transfera 21-godišnjega danskog veznjaka amsterdamskog kluba Christiana Eriksena...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"Tottenhamov predsjednik Daniel Levy bio je u srijedu u Amsterdamu da bi raspravio transfer. Zasad ništa nije potpisano. Eriksen će sada pregovarati s Tottenhamom. Dogovori li se, teško ćemo ga zadržati", objavio je 40-godišnji Nizozemac, nekadašnja igračka legenda Ajaxa i Barcelone, preko svog profila na Twitteru.

Sjajnome 21-godišnjemu danskom veznjaku ugovor s Ajaxom istječe s krajem tekuće sezone. Zato odšteta koju Tottenham nudi, cca 10 milijuna funti prema nizozemskom dnevniku De Telegraafu, i izgleda skromnija no što bi trebala biti.

Informacija je iz Nizozemske došla istog dana kada je Roma potvrdila prelazak Dančeva vršnjaka Erika Lamele na White Hart Lane. Pokušaj dovođenja Eriksena dokazuje da je Tottenham odlučio reagirati nakon što je od Chelseaja izgubio Brazilca Williana.

S druge strane, britanski dnevnik Independent objavio je informaciju da je lijevi bočni branič Evertona i engleske nogometne reprezentacije Leighton Baines zatražio transfer u Manchester United.

Svoju je želju priopćio izravno menadžeru Robertu Martinezu.

S druge strane, internetska stranica kladioničke kuće Paddy Powers objavila je vijest da je Juventus blizu postizanja dogovora s Unitedovim 27-godišnjim Portugalcem Nanijem.

Riječ je o transferu vrijednom oko 13 milijuna eura, navodi isti izvor. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider