Hrvatski nogometaš silno je u ljetnom prijelaznom roku želio napustiti ''spurse'' i karijeru nastaviti u gradskom rivalu Chelseaju, ali Levy je ostao čvrst do kraja, odbivši sve bogate ponude sa Stamford Bridgea.

''To je bila predsjednikova jaka poruka. Želimo izgraditi dobru momčad i dobru budućnost za klub. Zato je od vitalne važnosti zadržati najbolje igrače. Ne bih rekao da je to unijelo nemir u svlačionicu. Shvatili smo da klub želi izgraditi dobru momčad i da predsjednik gleda u istom smjeru kao i mi'', istaknuo je 22-godišnji Velšanin za The Sun.

''Luka ima ugovor i predsjednik ga je odlučio zadržati jer želi ići naprijed. Luka je dobro, zna da je u dobroj momčadi i dobrom klubu. Znam da nismo u Ligi prvaka ove sezone, ali imamo priliku vratiti se tamo sljedeće godine. Nadam se da ćemo uspjeti u tome, nema razloga da ne bude tako'', dodao je Bale.

Priznao je, pritom, kako bi i sam jednog dana mogao zaigrati u nekom drugom klubu, možda i izvan Otoka.

''Sretan sam u Tottenhamu i još uvijek ne želim otići. Ali, ne bi me uplašio odlazak u inozemstvo. Napustio sam Wales s 15 godina kad sam odlazio u Southampton, tako da se neću bojati ni inozemstva ako mi se ukaže prilika. Ali, nemojte sada napisati da želim napustiti Tottenham i otići u inozemstvo. Govorim o budućnosti'', zaključio je Velšanin.