Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Snimka obilazi svijet

Za naježiti se: 95 tisuća navijača u Melbourneu pjeva 'You'll never walk alone'

Engleski nogometni klub Liverpool gostovao je u Australiji kod Melbournea, te u sklopu prijateljske utakmice slavio 2-0...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Uoči utakmice 95 tisuća navijača pjevalo je zdušno jednu od najpoznatijih nogometnih himni na svijetu. 'You'll never walk alone' se orilo stadionom u Melbourneu, a neki nisu mogli zaustaviti suze.

Zanimljiv detalj utakmice dogodio se drugom poluvremenu, točnije pri drugom pogotku "redsa". Urugvajski nogometaš Luis Suarez, koji je ušao u igru s klupe za pričuve nešto ranije, asistirao je za pogotak Iagu Aspasu, međutim nije ga zajedno s njim i proslavio.

Bila je to sjajna asistencija petom zbog koje bi svaki igrač bio sretan i ponosan, no Suarezov izraz lica iščitavao je ništa drugo nego veliko nezadovoljstvo. Razlog? Liverpoolova odbijenica Arsenalu na ponudu od 40 milijuna i jednu funtu.

Nije tajna da je Suarezova želja da ovoga ljeta napusti Liverpool i prijeđe u neki klub koji naredne sezone nastupa u Ligi prvaka, no klub s Anfielda ga u tome svim snagama želi spriječiti. Spomenuti iznos koji je Arsenal nudio je navodno bio dovoljan za aktiviranje otkupne klauzule u Suarezovom ugovoru, no u istoj stoji da klub ima pravo odbiti tu ponudu.

Za očekivati je da će se ovoga ljeta voditi velika saga ne samo oko Garetha Balea, već i oko Luisa Suareza.
 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider