Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Filozofija je jasna

Xavi demantirao kritičare: U Barci o tome nema rasprave!

Sjajni Barcelonin vezni nogometaš Xavi Hernandez istaknuo je kako katalonski klub nije mijenjao stil igre ove sezone unatoč dolasku novog trenera Gerarda Martina…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Barcelona je u aktualnoj sezoni još uvijek bez poraza, i u španjolskom prvenstvu i u Ligi prvaka. Usprkos tome, po lokalnim se medijima javljaju kritike kako je Martino promijenio Barçin prepoznatljivi stil, glasovitu tiki-taku, te kako forsira bržu igru i okomite napade na gol suparnika. Xavi se, međutim, ne slaže s tim.

„Klupska filozofija je nedodirljiva i o tome nema pregovora. Upravo to nam je rekao i Martino na prvom treningu. U klubu o tome nema rasprave. Znamo kako igramo i koje su ideje postavljene“, istaknuo je Xavi.

„Naša je filozofija jasna: držati loptu u posjedu, igrati ofenzivno, igrati dobar nogomet i na taj način pokušati ostvariti zacrtane ciljeve. I nema potrebe da razmišljamo o promjeni stila“, zaključio je 33-godišnji španjolski reprezentativac. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider