Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Moramo biti muškarci'

Wilshere ljut nakon poraza: Moramo biti muškarci!

Veznjak Arsenala Jack Wilshere izjavio je nakon teškog domaćeg poraza od Bayerna (1-3) u prvoj utakmici osmine finala nogometne Lige prvaka da su sami igrači glavni krivci za neuspjeh...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Menadžer "topnika" Arsene Wenger bio je na velikom je udaru kritika nakon ispadanja u osmini finala FA Cupa i 1-0 domaćeg poraza od drugoligaša Blackburna, a novi mu val kritika zasigurno slijedi nakon poraza od Bayerna.

>> MANDŽO ZABIO prvi gol u Ligi prvaka: Bayern razbio Arsenal!

"Mislim da to nema veze s menadžerom. On nas može postaviti na travnjak i motivirati nas, ali mi moramo igrati, a u ovom trenutku loše započinjemo utakmice i zbog toga smo kažnjeni. Mislim da igrači moraju preuzeti odgovornost. Moramo to priznati. On je ovdje 16 godina i napravio je sjajan posao za klub, pa ne možete u njega sumnjati", komentirao je Wilshere.

Na upit ima li njegova momčad šanse u uzvratu na Allianz Areni nadoknaditi rezultat, Wilshere je rekao.

"Igrači moraju biti dovoljno veliki muškarci i preuzeti odgovornost, podići glave i nastaviti dalje. Tamo moramo zabiti nekoliko golova, najmanje tri, a imamo igrače koji to mogu. Samo moramo započeti bolje." (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider