Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Traže napadača, ali...

Wenger priznao pogreške pa se okuražio: Evo što je najavio!

Arsene Wenger ne smatra da je njegovoj momčadi nužno pojačanje u napadu u siječanjskom prijelaznom roku...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Menadžer Arsenalovih nogometaša uvjeren je da će po oporavku od ozljede Lukas Podolski i povratnik Theo Walcott olakšati posao Olivieru Giroudu, posebice jer je Nicklas Bendtner posve izvan forme i jer će u siječnju vjerojatno napustiti Emirates.

"Theo nam daje kvalitete koje drugi igrači nemaju. To je drugačija opcija i Theo nam daje priliku da zaigramo s mobilnim napadačem. Ako primjerice izgubimo Girouda, danas nemamo nikoga fizički snažnog u napadu", rekao je Wenger uoči premierligaškog ogleda protiv Southamptona.

"Mislim da možemo osvojiti naslov bez potpisivanja napadača. Podolski se još nije vratio, ali njegov povratak nije daleko. Stoga nam nije tako kritično potpisati napadača. Gledajte, ja nisam protiv toga (potpisivanja igrača u siječnju). Ne kažem da nikad ne pogriješim i sigurno sam napravio pogrešaka, a ponekad jer nisam potpisao pravog igrača. Ali uvijek je teško u sredini sezone. Ako nekome negdje ide dobro, klubovi ga nužno ne žele prodati do kraja sezone." (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider