Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ponuda koja se ne odbija

Wenger 'preskočio' Juventus: Napadač Reala kao nasljednik Van Persieja!

Kako sada stvari stoje, Arsenal je u velikoj prednosti nad Juventusom vezano uz transfer argentinskog nogometnog reprezentativca iz redova Real Madrida Gonzala Higuaina (25)...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Marca navodi kako je Arsenal spreman platiti 30 milijuna eura za Gonzala Higuaina i to u jednom komadu, za razliku od Juventusa koji nudi 22 milijuna eura i to obročno na pet rata.

>> Realova zvijezda se nakon sramote zabavljala s dvije seks bombe!

Higuain je još ranije najavio kako ovog ljeta ima namjeru napustiti Real iako je pod ugovorom do 2016., ali u "kraljevskom klubu" ne žure s odlukom jer prvo žele riješiti problem novog trenera, koji će se onda izjasniti po tom pitanju.

U Arsenalu su u potrazi za novim napadačem koji bi mogao naslijediti Robina van Persieja. Francuz Olivier Giroud prošle je sezone zabio 11 premierligaških golova i nije se pokazao kao dostojna zamjena, a najbolji strijelac "topnika" u sezoni bio je Theo Walcott sa 14 golova.

Higuain, koji je propustio dva mjeseca u sezoni zbog ozljede, zabio je u Primeri 16 golova, a menadžer "topnika" Arsene Wenger smatra da bi se lako i vrlo dobro uklopio u sustav igre londonskog sastava.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider