Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Arsenal nezaustavljiv

Wenger oduševljen: On je sve što možete poželjeti od igrača

Menadžer Arsenala Arsene Wenger s punim je pravom bio ponosan na svoje nogometaše nakon domaće pobjede protiv Napolija (2-0) u 2. kolu Lige prvaka…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

''Topnici'' su furioznim ulaskom u utakmicu slomili goste iz Italije. U osmoj je minuti Mesut Özil postigao premijerni pogodak u dresu Arsenala, a sedam minuta kasnije je asistirao Olivieru Giroudu za konačnih 2-0.

>> Arsenal odličan i u Ligi prvaka, sjajni Ozil riješio Napoli!

''Prvo poluvrijeme smo odigrali savršeno. U nastavku smo malo usporili tempo, ali smo vrlo dobro kontrolirali utakmicu. Otkud nam toliko samopouzdanje? Dao nam ga je niz pobjeda i dolazak fantastičnog igrača kakav je Özil'', naglasio je Wenger, a onda se dodatno osvrnuo na njemačkog veznjaka koji je za 47 milijuna eura u završnici prijelaznog roka stigao iz Real Madrida.

''Özil je u prvom poluvremenu bio apsolutno nezaustavljiv. On je sve što možete poželjeti od igrača. Kad vidite kako igra, znate da je vrijedan svoje cijene.'' (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider