Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Ne možete to isključiti'

Wenger najavio senzaciju i povratak najvećeg rivala?

Francuski menadžer nogometaša Arsenala Arsene Wenger smatra da bi se njegov dugogodišnji rival Sir Alex Ferguson, bivši menadžer Manchester Uniteda, mogao predomisliti i vratiti treniranju...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Na kraju prošle sezone Ferguson je odlučio okončati svoju sjajnu karijeru, a nakon toga je u više navrata naglasio da se nema namjeru vratiti, sve u svjetlu činjenice da se "crveni vragovi" ove sezone muče pod novim menadžerom Davidom Moyesom.

''U šest mjeseci ćemo znati više o tome. Ne možete to u potpunosti isključiti (Fergusonov povratak). Teško je uzimati drogu 30 godina i onda je se odjednom riješiti'', rekao je Wenger.

Francuskom je treneru Ferguson posvetio cijelo jedno poglavlje u svojoj autobiografiji pod nazivom "Natjecanje s Wengerom" s naglaskom na aferu "Pizzagate", koja datira iz listopada 2004. godine na Old Traffordu kada je Manchester United okončao Arsenalov niz nepobjedivosti dug 49 premierligaških utakmica. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider