Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Došao tek Sanogo

Wenger hrabri navijače: Stiže spektakularno pojačanje?!

Unatoč velikim medijskim najavama da bi Arsenal mogao igrati važnu ulogu u ovoljetnom prijelaznom roku, Topnici nisu doveli nikakvo veliko pojačanje.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Iako je poznat njihov interes za Realovim, odnosno Liverpoolovim napadačem Gonzalom Higuainom i Luisom Suarezom, veliki transferi se dosad nisu realizirali, izuzev dolaska mladog francuskog napadača Yaye Sanoga, što je njihove navijače učinilo krajnje nervoznima budući se početak sezone približava.

U međuvremenu se Arsenal nalazi na azijskoj predsezonskoj turneji, odakle je menadžer njihovih nogometaša Arsene Wenger poručio:

"Želite od mene da objavim spektakularno pojačanje, ali ne mogu. No, radimo iza scene kako bismo ojačali momčad", rekao je Wenger, koji je komentirao i nadolazeću premierligašku sezonu.

"Sljedeća premierligaška sezona bit će zanimljiva. Puno momčadi može osvojiti naslov. Činjenica da se Sir Alex Ferguson umirovio mogla bi donijeti neku neizvjesnost Manchester Unitedu, ali Moyes je tamo i siguran sam da će biti kandidati za osvajanje Premierlige."

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider