Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Euforija zbog naslova

Wenger dobio budžet za ljetni šoping: Ima novca i za Mandžukića

Prema napisima Daily Maila, Arsenal će svome menadžeru Arseneu Wengeru u sljedeća 72 sata ponuditi novi trogodišnji ugovor vrijedan 24 milijuna funti…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon osvajanja FA Cupa i prekida devetogodišnjeg trofejnog posta u Arsenalu vlada veliki optimizam. U klubu se menadžeru spremaju na raspolaganje staviti rekordan iznos predviđen za pojačanja i lov na prvi premierligaški naslov od 2004. godine. 100 milijuna funti za ljetni šoping.

Upitan hoće li uskoro potpisati produljenje, Wenger je rekao:

''Da, jer ću otputovati u Brazil 10. lipnja.''

Wengerov prioritet trenutno je nagovoriti rezervnog vratara Lukasza Fabianskog i desnog beka Bacaryja Sagnu na ostanak, a onda kreće u potragu za novim pojačanjima. Francuski menadžer želi novog napadača, centralnog veznog i desnog beka.

Što se napadača tiče, Daily Mail navodi kako su prvi na listi Wengerovih želja Mario Mandžukić (Bayern) i Karim Benzema (Real Madrid). Što se veznjaka tiče, favoriti su Lars Bender (Bayer Leverkusen) i Morgan Schneiderlin (Southampton), dok se imena Sergea Auriera (Toulouse), Caluma Chambersa (Southampton) i Micaha Richardsa (Manchester City) spominju kao kandidati za zamjenu Sagne u slučaju njegovog odlaska.(TS)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider