Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Tek peta pobjeda

Vukušić golom u završnici održao Lausanne na životu

Posljednjeplasirana momčad švicarskog prvenstva Lausanne stigla je do tek pete ovosezonske pobjede. U 26. kolu svladala je Luzern s minimalnih 1-0 golom Ante Vukušića u 87. minuti susreta...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Domaćin u ovom susretu nije imao nikakvog izbora i morao je ići na pobjedu kako bi ostavio nadu u opstanak u ligi živom. U tvrdoj utakmici uspio je na kraju uzeti sva tri boda slavivši s 1-0.

Zaostatak za pretposljednjim Sionom sada iznosi šest bodova, a u sljedećem kolu Lausanne gostuje kod Züricha jednog od momčadi koje se nadaju kako bi mogle skinuti Basel u borbi za naslov prvaka.

Luzern je također visokoplasiran i nalazi se u borbi za Europu, međutim na ovom gostovanju je ostao bez bodova i to nakon što je do 87. minute držao bod u ruci. Tada je na asistenciju Tafera mrežu pogodio Ante Vukušić i donio veliko slavlje domaćinu.

Vukušić je u redovima pobjednika odradio svih 90 minuta, jednako kao i Tomislav Puljić kod Luzerna. (TS)

Švicarska Superliga, 26. kolo:

Lausanne - Luzern 1-0 (Vukušić 87)

Redoslijed: 1. Basel 48 (+24), 2. Grasshoppers 43 (+15), 3. Young Boys 41 (+10), 4. Zürich 40 (+6), 5. Luzern 39 (-2)...

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider