Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nestašni napadač

'Vrijeđali su mi majku i domovinu. Mi Hrvati smo ponosan narod'

Mladi hrvatski napadač Marko Livaja prije dva dana je potpisao novi ugovor s ruskim Rubinom iz Kazana, a u Rusiju je prešao iz Atalante.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Njegov boravak u Atalanti obilježili su sukobi s navijačima, a u razgovoru za talijanski Il Corriere di Bergamo Marko je objasnio što se zapravo dogodilo.

„Vrijeđali su mi majku i domovinu. Mi Hrvati smo ponosan narod. Ne tako davno naši heroji su ginuli za nezavisnost i kod nas je to ozbiljna uvreda“, kaže dvadesetogodišnji napadač.

Livaja je na Facebooku navijače Atalante nazvao talijanskim gadovima, a oni su krajem četvrtog mjeseca na utakmici protiv Genoe pokazali transparent na kojem je pisalo "Livaja sranje čovjek".

„Tko je pravi Marko Livaja? Pitajte moje suigrače. Zaljubljen sam u nogomet, to je jedino što mi treba za sreću. Upravo zbog neigranja sam i bio toliko nesretan. Za mladog igrača najvažnije je igrati i dokazivati se iz utakmice u utakmicu“, objašnjava mladi nogometaš zašto je bio nesretan u Italiji i dodaje:

„Mlad sam i radim pogreške kao i svi mladi igrači. No važno je da iz toga nešto naučim i ne ponovim iste pogreške. Ruska liga nije tako slaba kao što u Italiji misle. Puno mojih prijatelja igra tamo i kažu mi da je izrazito teška liga. Hoću li se vratiti u Italiju jednog dana? Ne vjerujem, no nikad se ne zna. Znam da mi nećete vjerovati, no ja sam inače jako tih i povučen tip“, zaključio je Livaja. (Agencija VLM)
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider