Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Omaleni genijalac

Vrhunski potez: Tottenham dovodi Brazilca kojeg želi pola Europe!

Na početku aktualne sezone Tottenham nije uspio u svoje redove dovesti sjajnog brazilskog nogometaša Williana, inače zvijezdu ukrajinskog Šahtara...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Previše je Tottenhamu bilo tada platiti odštetu od 25 milijuna eura, ali po novim navodima engleskog, ali i ruskog tiska, 24-godišnjak je sada vrlo blizu dolaska na White Hart Lane. I cijena bi mogla biti manje, možda 20 milijuna eura.

Willian je imao sjajnu polovicu sezone iza sebe, a i inače su mnogi složni da je taj veznjak najbolji od cijele "vojske" Brazilaca u najjačem ukrajinskom sastavu.

Ta brazilska kolonija se nedavno proširila budući da je Šahtar u svoje redove doveo 24-godišnjeg Taisona, Brazilca koji je zadnje godine proveo u Metalistu iz Harkiva. Sada će Šahtar lakše pustiti Williana s kojim su imali problema, budući da se oglušio o klupsku disciplinu, jer je zakasnio na pripreme.

Inače, još godinu i pol dana Willian ima ugovor sa Šahtarom, pa je klub očigledno spreman na skorašnju prodaju kako bi i zarada bila veća. Trener Tottenhama Villas-Boas navodno stalno forsira čelnike kluba da mu dovede Williana. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider