Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pao Dinamov suparnik

Vjerovali ili ne: Pobijedio lidera prvenstva i dobio otkaz!

Gertjan Verbeek dobio je otkaz odmah nakon utakmice u kojoj je Alkmaar svladao PSV Eindhoven...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dinamov suparnik iz Europske lige, nizozemski PSV, pretrpio je prvi poraz u domaćem prvenstvu. Momčad iz Eindhovena pala je na gostovanju u Alkmaaru, kod AZ-a. Pogodak za vodstvo domaćih postigao je Viergever nakon kornera u 21. minuti. Izjednačio je devetnaestogodišnji Depay iz fantastično izvedenog slobodnog udarca. PSV-ov vratar Zoet ozlijedio se prilikom jedne bezazlene intervencije.

Umjesto njega ušao je poljski reprezentativac Przemysław Tyton i primio odlučujući gol iz velike daljine. Strijelac Arona Johhannson. Kod oba gola domaćina asistent je bio Martens.


ALKMAAR ZAANSTREEK - PSV EINDHOVEN 2-1 by dule-kaltz1966

I sada podatak za rubriku "vjerovali ili ne": trener momčadi koja je srušila lidera prvenstva Gertjan Verbeek dobio je otkaz odmah nakon utakmice, i to, kako kažu, zbog nedostatka kemije i pada samopouzdanja u svlačionici.

Bugarsko prvenstvo: Ludogorecu bod u derbiju protiv Boteva

Nogometaši Ludugoreca, sljedećeg suparnika zagrebačkog Dinama u skupini B Europa lige, remizirali su kod kuće s Botevom iz Plovdiva 0-0 u sklopu 11. kola bugarskog prvenstva.

Radilo se o ogledu dvaju prvoplasiranih sastava na ljestvici, a remijem, svojim prvim ovosezonskim, Ludogorec zadržao četiri boda prednosti u odnosu na Botev. (Ž.V./T.S.) 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider