Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Levy mu je navodno obećao

Villas-Boas razočarao Real, no može li garantirati za svoju izjavu?

Portugalski menadžer Tottenhama Andre Villas-Boas uvjeren je kako u ljetnom prijelaznom roku neće ostati bez najboljeg nogometaša, Velšanina Garetha Balea...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nije tajna da je upravo Bale najveća želja Reala ovog ljeta, ali predsjednik "kraljevskog kluba" Florentino Perez zasad odbija govoriti o Velšaninu tijekom svojih press-konferencija, zbog prijateljskog odnosa s Tottenhamom i predsjednikom londonskog kluba Danielom Levyjem.

''Predsjednik (Levy) mi se zakleo da Bale beće napustiti klub'', rekao je Villas-Boas, iako je to teško očekivati, posebice jer Tottenham ponovo nije izborio nastup u Ligi prvaka.

Marca navodi kako bi jedan od Levyjevih razloga za odbijanje prodaje Balea mogao ležati i u PSG-u. Naime, Spursi su blokirali mogući Villas-Boasov transfer u PSG garantirajući Portugalcu da će na raspolaganju imati snažniju momčad za sljedeću sezonu, okupljenu upravo oko Balea. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider