Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Miran i jak'

Vilanova se oprostio od igrača, djelatnika i navijača: Pročitajte pismo

Pismom koji je objavljeno na službenoj web-stranici Barcelone donedavni se trener Tito Vilanova oprostio od svih igrača, djelatnika i navijača katalonskog kluba…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Podsjetimo, Vilanova je lani naslijedio Pepa Guardiolu na klupi Barcelone. U prvoj i jedinoj sezoni u ulozi glavnog trenera osvojio je španjolsko prvenstvo, ali posljednji su mu mjeseci bili obilježeni borbom s rakom parotidne žlijezde koji mu je drugi put dijagnosticiran krajem prošle godine. Vilanova je želio nastaviti raditi, ali s obzirom na pogoršanje zdravstvenog stanja, u petak je podnio ostavku.

>> Vilanovi podrška sa svih strana: Messi i Mourinho predvode kolonu!

''Nakon pet prekrasnih godina u klubu koji je ostvarenje snova za svakog trenera vrijeme je da se suočim s promjenom u svome profesionalnom životu i da energiju posvetim procesu liječenja bolesti koja mi je dijagnosticirana prije godinu i pol. Prema mišljenju liječnika, zbog terapija koje mi slijede ne bih se mogao 100 posto posvetiti zadacima kakvi stoje pred trenerom Barcelone, ali i dalje ću ostati blizu klubu koji toliko volim'', napisao je, među ostalim, Vilanova uz dodatak:

''Miran sam i jak i s ovom novom fazom u svome liječenju se suočavam pun vjere da će sve biti u redu. U ovom teškim vremenima za sebe molim sve predstavnike medija da poštuju mir i privatnost koja je potrebna mojoj obitelji.'' (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider