Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Opći cirkus

VIDEO - Sudac 'ukinuo' žuti karton: Odsad dijelim samo crvene!

Prijateljska utakmica argentinskih rivala Estudiantesa i Gimnasije bila je sve samo ne prijateljska, pa je sudac Carlos Maglio zbog grubih prekršaja morao pokazati osam žutih kartona. Onda mu je dozlogrdilo, pa je žuti karton predao četvrtom sucu, a u džepu zadržao samo crveni.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U 79. minuti utakmice, sudac Carlos Maglio odlučio je kao je krajnje vrijeme povući neki potez kojim će zaustaviti grubosti na terenu. Pozvao je kapetane obje momčadi i pristojno ih obavijestio da će do kraja utakmice 'suspendirati' žute kartone, te pokazivati samo crvene. Kako bi pokazao da se ne šali, naočigled svih je svoj žuti karton predao četvrtom sucu.

"Nakon što sam već opomenuo javno osam igrača, u jednom trenutku sam odlučio 'umiroviti' žuti karton, jer nisam želio da igrači nastave sa žestokim nasrtajima. Četvrti sudac mi je rekao da njemu predam žuti karton, kako bi svi vidjeli da on više nije u igri", objasnio je sudac.

U 84. minuti isključio je Estudiantesovog veznjaka Damontea zbog nove grubosti na igralištu. Kasnije je priznao kako taj crveni karton nije bio posljedica njegove revolucionarne ideje ukidanja žutog kartona...

"Sve i da sam imao žuti karton u džepu, opet bih isključio igrača. To je bio start za izravni crveni", rekao je Maglio.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider