Nogomet
SPORTOVI
Nogomet

VIDEO Grčka se srami: Ovako je završilo finale nogometnog Kupa!

Utakmica finala Grčkog nogometnog kupa između Atromitosa i AEK-a preuranjeno je završila u velikim neredima na tribinama i invaziji navijača na travnjak...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U trenucima prekida igre bilo je 3-0 za AEK. Sudac utakmice Tassos Kakos bio je primoran okončati susret u prvoj od predviđenih devet minuta produžetka nakon što su se AEK-ovi navijači sjurili na teren slaviti pobjedu, ali i započeti kavgu sa pristašama suparnika.

Nikada nisam vidio da se igrači moraju tući kako bi zaštitili svoje obitelji. Povlačili su i pištolje na njih

Meta je bila VIP tribina na kojoj su bili smješteni obitelj i prijatelji Atromitosovih igrača koji su zasuti predmetima, a bilo je i prijetnji vatrenim oružjem. Igrači su krenuli u obranu svojih obitelji pa je započeta tučnjava na koju su zaštitari i policija odgovorili suzavcima.

Budući da su navijači već strgali mreže od gola i reklamne panoe oko travnjaka, susret nije bilo moguće nastaviti.

''Nikada nisam vidio da se igrači moraju tući kako bi zaštitili svoje obitelji. Povlačili su i pištolje na njih,'' uzrujan je nakon svega bio trener poražene momčadi Giogos Donis.

Predsjednik Atromitosa, Giorgos Spanos, je dodao:

''Ovo je unazadilo grčki nogomet za sto godina.''

AEK-u je osvajanje Kupa bilo četrnaesto u povijesti, a prvo od 2002. godine. Ne odluči li Europska nogometna federacija (UEFA) drugačije, sljedeće će sezone igrati Europa ligu.

Atrmoitosovi nogometaši borili su se za prvi trofej.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider