Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Brutalan potez

VIDEO - Fantastičan gol za pobjedu Juvea: I tehnika i snaga u jednom!

Nogometaši Juventusa napravili su još jedan veliki korak ka trećoj uzastopnoj tituli naslova prvaka Italije. U sklopu 27. kola Serie A Juventus je u Torinu slavio protiv Fiorentine s 1:0.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Prekrasan je pogodak u smiraju prvog poluvremena postigao Ganac Kwadwo Asamoah, koji je jednim potezom izbacio trojicu igrača iz pozicije, a potom preciznim udarcem prebacio dva braniča i vratara.

Asamoah je ušao u kazneni prostor po lijevoj strani Juventusova napada, a potom je lažnjakom iza leđa izbacio dvojicu braniča ispred sebe iz igre i jednog koji mu je dolazio s desne strane. Na njega su potom izašla dvojica stopera, no udarac Ganca je išao preko njih, te je uz mali dodir lopta pronašla sami desni kut Fiorentininog gola za, pokazalo se konačnih, 1:0.

Juventus je do kraja utakmice kontrolirao igru i rezultat, čime je zasluženo pobjegao drugoplasiranoj Romi na velikih 14 bodova prednosti, ali uz dvije utakmice više. Romu, spomenimo, večeras očekuje teško gostovanje kod Napolija, nakon kojeg bi razlika mogla narasti na minimalno 11 bodova.

U gostujućem sastavu nije bilo ozlijeđenog Ante Rebića.

Serie A, 27. kolo:

Juventus – Fiorentina 1:0 (Asamoah 42)

Redoslijed: 1. Juventus 72 (27 utakmica), 2. Roma 58 (-1), 3. Napoli 52 (-1), 4. Fioretntina 45, 5. Inter 41 (-1)...

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider