Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pratili ga duže vrijeme

Vida na službenom predstavljanju oduševio Kijevljane

Kijevski Dinamo je na svojim internetskim stranicama i službeno potvrdio kupnju Domagoja Vide...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ukrajinci su Vidu platili šest milijuna eura, a hrvatski reprezentativac potpisao je petogodišnji ugovor za ukupno pet milijuna eura.

>> Modri ostali bez srca momčadi: Vida za 6 milijuna eura potpisao za Dinamo Kijev

„Sretan sam što sam došao u veliki klub poput Dinamo Kijeva. Već sam razgovarao s Vukojevićem koji je imao samo riječi hvale za suigrače i uvjete u klubu. Čuo sam i za odlične navijače i nadam se da možemo nastaviti pobjedničku tradiciju ovog kluba“, kazao je Vida na predstavljanju, pa dodao:

„Iskreno, znao sam da me Dinamo Kijev prati već neko vrijeme, a sve se zahuktalo posljednjih dana. Nazvao me i Zdravko Mamić, rekao o interesu Ukrajinaca, čuo sam se s Vukojevićem i eto me dva dana kasnije u Kijevu“, priznao je Vida i nastavio:

S nestrpljenjem sam čekao dvoboje u Ligi prvaka s kijevskim Dinamom. Znao sam da moram briljirati u tim utakmicama, jer sam bio pod posebnim povećalom. Nemojte krivo shvatiti, nisam se ništa manje trudio ni u ostalim susretima, ali utakmice s kijevskim Dinamom bile su posebne za mene.“

Vida još ne zna što ga čeka u najtrofejnijem klubu Ukrajine...

„Nisam još razgovarao s trenerom Blohinom, bit će vremena. Koji broj ću uzeti? Iskreno, nisam o tome razmišljao. Prirodno bi bilo uzeti broj 21 koji sam nosio u zagrebačkom Dinamu, ali taj broj već nosi moj sunarodnjak Niko Kranjčar. Vidjet ćemo koja je alternativa.“

Dinamo Kijev prošlog ljeta puno je uložio u momčad, no ukrajinskim nogomet i dalje dominira Šahtar...

„Moramo se dobro pripremiti kako bi u pravoj formi dočekali nastavak prvenstva. Ciljevi? Na osobnom planu dat ću sve od sebe kako bi osigurao mjesto u prvom sastavu. Sljedeći cilj je naslov prvaka Ukrajine“, optimistično je zaključio Vida, čime je već u startu oduševio čelnike i navijače kijevskog kluba.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider