Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nije mu ostao dužan

Verbalni rat je počeo: Ancelotti žestoko uzvratio treneru Barce!

Treneru Real Madrida Carlu Ancelottiju nije trebalo dugo vremena da bi odgovorio Barceloninom strategu Gerardu Martinu na opasku vezanu uz transfer Garetha Balea...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Velški bi nogometaš uskoro trebao prijeći iz Tottenhama u Real uz odštetu od 100 milijuna eura, što će biti novi svjetski rekord prema visini transfera. Martino smatra da je takva odšteta uvreda za sve ljude s obzirom na vrijeme ekonomske krize u svijetu, a pogotovo u Španjolskoj.

''Kako gledam na Realovo dovođenje Balea za 100 milijuna eura? To je odličan igrač, nema dvojbi, ali cijena koja se konstantno spominje je ništa drugo nego uvreda za svijet u kojem živimo'', rekao je Martino.

''Nisam to razumio. On nije ovdje dugo i mislim da ne razumije europski nogomet i ne razumije kako njegov vlastiti klub funkcionira. Barcelona svoje igrače također kupuje novcem. Bila je to sigurno čudna stvar za reći'', rekao je Ancelotti.

Iako se očekuje da Bale sljedećih dana kompletira transfer, talijanski strateg "kraljevskog kluba" zasad odbija govoriti o pojedinostima vezanima uz Velšanina, poput primjerice pozicije na kojoj će igrati u momčadi.

''Ne znam gdje će Bale igrati. Imam druge stvari na pameti u ovom trenutku. On još nije igrač Real Madrida i želim poštovati one koji jesu u mojoj momčadi i pripremaju se za sljedeću utakmicu.''

A sljedeća Realova utakmica je gostovanje kod Granade u ponedjeljak u sklopu 2. kola Primere. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider