Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
On, Lewandowski...

Veliko priznanje Mandži: Izabran u idealnih 11 Bundeslige

Mario Mandžukić briljirao je u svojoj prvoj sezoni u dresu Bayerna, naročito u susretima Bundeslige.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Njegovim partijama ugodno su iznenađeni ostali njemački kolege, ali i navijači Bayerna. Mandžin učinak u momčadi Juppa Heynckesa prepoznat je i izvan Njemačke, pa ga je tako ugledni portal Goal.com smjestio u idealnu momčad sezone u Bundeslige, uz dodatak:

"Mandžukić je bio najbolji od trojice odabranih napadača. Došao je u Bayern da bude zamjena Mariju Gomeza, ali je vrlo brzo Mandžukić potjerao dotičnoga na klupu za pričuve. Postigao je Mandžukić iznenađujuće mnogo pogodaka i bio konstantan na klupskom putu prema naslovu prvaka".

Inače, u najboljoj je momčadi čak šest igrača prvaka Bayerna (Dante, Lahm, Mueller, Kroos, Ribery i Mandžukić), dvojica su iz drugoplasirane dortmundske Borussije (Goetze i Lewandowski) i trećeplasiranog Bayera (Carvajal i Kiessling), te vratar Hamburga Adler.

Najbolji sastav Bundeslige po sudu Goal.com-a:

Adler (Hamburg) - Carvajal (Bayer), Dante (Bayern), Lahm (Bayern) - Mueller (Bayern), Kroos (Bayern), Goetze (Borussia Dortmund), Ribery (Bayern) - Mandžukić (Bayern), Lewandowski (Borussia Dortmund), Kiessling (Bayer)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider