Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ruska Premierliga

Veliko prizemljenje: CSKA očitao lekciju Bilićevom Lokomotivu

Nogometaši moskovskog CSKA, vodeće momčadi ruske Premierlige, očitali su nedjeljnu lekciju gradskom rivalu Lokomotivu i njenom treneru, hrvatskom strategu Slavenu Biliću...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U ogledu 28. kola CSKA je kao gost pobijedio 4-1 i tako učvrstio prvu poziciju na ljestvici, dok je Lokomotiv ostao deseti, prilično daleko od mogućeg plasmana u Europu na kraju sezone.

Nakon dvije uzastopne prvenstvene pobjede, Bilićev je Lokomotiv doživio gadno prizemljenje u utakmici gdje je domaćin bio posve inferioran. Stvari su po zlu za Bilićevu momčad krenule već u 6. minuti kada je Brazilac Vagner Love gromovito opalio s vrha šesnaesterca i pronašao put do gornjeg kuta vratiju Darija Krešića, hrvatskog golmana u momčadi Lokomotiva.

Lokomotiv je cijelo prvo poluvrijeme bio potpuno zbunjen, pa su igrači CSKA takvo što iskoristili za nova dva gola do odmora. Musa je u 25. povećao na 2-0 lijepo uklizavši na drugu stativu, dok je u 43. opet Vagner Love zabio i to nakon odbijene lopte Krešića.

Malo je zadovoljstvo domaćin osjetio u 55. kada je Tarasov lijepim udarcem smanjio na 3-1, ali je u 74. Doumbia vratio tri gola prednosti na stranu CSKA i postavio konačnih 4-1.

Osim Krešića, u sastavu domaćina je svih 90 minuta odradio i hrvatski reprezentativac Vedran Ćorluka, ali se niije istaknuo kao niti cijela domaća obrana. (TS)

Ruska Premierliga, 28. kolo:

Lokomotiv Moskva - CSKA Moskva 1-4 (Tarasov 55 / Vagner Love 6, 43, Musa 25, Doumbia 74)

Redoslijed: 1. CSKA Moskva 63, 2. Zenit 57 (-1), 3. Anži 50 (-1), 4. Rubin 47, 5. Krasnodar 47..., 10. Lokomotiv Moskva 40...

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider