Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Otimačina na pomolu

Veliki udarac Realu: PSG ponudom za Balea ruši svjetski rekord!?

Francuski nogometni prvak PSG spreman je uključiti se u borbu s Real Madridom za dovođenje velškog nogometnog reprezentativca.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Gareth Bale na meti je Parižana koji žele napraviti korak više u odnosu na prošlu sezonu kada su osvojili Le Championnat nakon 19 godina i igrali u četvrtfinalu Lige prvaka.

Francuski mediji pišu kako je PSG spreman ponuditi 85 milijuna funti (točno 100 milijuna eura) za fantastičnog Velšanina.

Balea smatraju pravim čovjekom koji bi ih mogao odvesti na europskih vrh, a dok u Tottenhamu ostaju nepokolebljivi na basnoslovne svote novca koje im se bacaju pred noge, on uživa u odmoru na Floridi.

Inače, otkako je 2011. PSG preuzela tvrtka Qatar Sports Investments, iza koje stoji kraljevska katarska obitelj, samo na transfere potrošeno je 200 milijuna funti.

Ukoliko se transfer realizira, postao bi najskuplji u povijesti (trenutno primat drži Cristiano Ronaldo, za kojeg je Real Madrid platio Manchester Unitedu 80 milijuna funti).

Također, bio bi to veliki udarac za Real Madrid, a ponajprije za njihova predsjednika Florentina Pereza koji ne skriva da mu je Bale prva želja nakon što nisu uspjeli dovršiti posao s Neymarom.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider