Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Dalje ide i United

Veliki trijumf Mourinha: Izbacio Arsenal iz Liga kupa na Emiratesu!

U velikom derbiju osmine finala engleskog Liga kupa (Capital One Cup) Chelsea je slavio na gostovanju kod Arsenala na Emiratesu s 2:0.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U odnosu na ligaški ogled protiv Manchester Cityja u nedjelju, menadžer Chelseaja Jose Mourinho napravio je čak deset izmjena, dok je i Arsenal zaigrao u šarenom sastavu.

Strijelci za Bluese bili su Cesar Azpilicueta i Juan Mata. Azpilicueta je u 25. minuti iskoristio veliku pogrešku Carla Jenkinsona koji je glavom vraćao svom vrataru Lukaszu Fabianskom, te je presjekao loptu i poslao je u mrežu. Mata je pak zabio sjajan gol svojom slabijom desnom nogom topovski opalivši s ruba kaznenog prostora.

U ostalim dosad završenim utakmicama favoriti su opravdali uloge favorita, izuzev Fulhama koji je poražen na gostovanju kod drugoligaša Leicestera 4:3. Manchester United tako je na Old Traffordu s 4:0 savladao Norwich City, dok je West Ham pobijedio u gostima kod drugoligaša Burnleyja 2:0.

Dvostruki strijelac za Manchester United bio je Javier Chicharito Hernandez, dok su po jedan gol postigli Phil Jones i Rafael.

Capital One Cup, osmina finala:

Arsenal - Chelsea 0:2 (Azpilicueta 25, Mata 66)

Burnley - West Ham 0:2 (Taylor 76-11m, Collison 90+4)

Leicester - Fulham 4:3 (Morgan 41, Wood 45, Miquel 53, Dyer 89 / Rodallega 18, 54, Karagounis 87)

Manchester United - Norwich City 4:0 (Hernandez 20-11m, 54, Jones 88, Rafael 90+4)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider