Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ipak popustili

Veliki preokret u Chelseaju: Lampard u pregovorima za novi ugovor

Nakon što je dugo izgledalo da se putevi Chelsea i Franka Lamparda u lipnju razilaze, na pomolu je preokret. Ron Gourlay, jedan od izvršnih direktora Chelsea, prvi je put javno potvrdio da traju pregovori o novom ugovoru.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

„Cipela“ koju su Abramovič i Benitez namijenili legendarnom igraču, šokirala je navijače „Bluesa“, a i veći dio nogometnog svijeta. I dok su reakcije javnosti varirale na skali od neslaganja do zgražanja, Frank Lampard je šutio, trpio i – trpao!

S 11 golova u Premiershipu najefikasniji je igrač Chelsea, a u ostalim natjecanjima bio je strijelac još šest puta. Poslije svakoga pogotka ponavljalo se isto pitanje: kako će se klub koji ionako puno oscilira riješiti ovako jake karike?

Počeli su se javljati zainteresirani: Monaco, LA Galaxy, svi kineski prvoligaši... i nije bilo druge, uprava je morala, barem djelomično, pojesti svoje riječi. Pregovori o novom ugovoru traju, ali, kako reče mister Gourlay, detalji su u ovom trenutku striktna poslovna tajna.

Kakva je ponuda i što će na nju reći dokapetan i drugi klupski strijelac svih vremena, saznat ćemo uskoro. No, prvu zadovoljštinu već je dobio, igrama ih je prisilio da ponovno sjednu za pregovarački stol.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider