Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Podebljali mu ugovor

Veliki potez: Odbio Barcelonu i Juventus da bi ostao u Napoliju

Kolumbijski nogometni reprezentativac Juan Camilo Zuniga (27) potpisao je petogodišnje produljenje ugovora s talijanskim prvoligašem Napolijem, a pritom je odbio Juventus i Barcelonu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Oba su potonje spomenuta kluba bila zainteresirana za usluge sjajnog veznog igrača kluba iz Napulja, kojem je isticao ugovor na kraju aktualne sezone, no Zuniga se ipak odlučio za ostanak, što je iznimno obradovalo predsjednika Aurelija De Laurentiisa: "Ja sam oduvijek vjerovao u njega, a on u Napoli. Koliko će zarađivati? Onoliko koliko zaslužuje. Uvijek je naporno radio i uvijek je bio skroman. Zaslužio je ovo što je dobio", rekao je predsjednik kluba De Laurentiis.

Ni Zuniga, koji je u Napoli stigao 2009. godine iz Siene, nije mogao sakriti veliko zadovoljstvo: "Želim se zahvaliti predsjedniku na ukazanom povjerenju i navijačima na njihovoj ljubavi. Jako sam sretan u Napoliju i volio bih okončati svoju karijeru ovdje", rekao je 27-godišnji Zuniga.

Potpisivanjem ugovora Zuniga je navodno postao drugi najplaćeniji nogometaš Napolija s 3.5 milijuna eura godišnje.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider