Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Atletico model za Inter

Velike pohvale nadarenom Hrvatu: 'On je naš veliki kapital!'

Trener milanskog Intera Walter Mazzarri uoči gostovanja u Genovi protiv Sampdorije izrazio se pohvalno o Mateu Kovačiću rekavši kako je hrvatski reprezentativac budućnost kluba...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Iako se kod Mazzarrija nije uspio ustaliti u prvoj momčadi, Mateo Kovačić je u posljednjim nastupima prikazao vrlo dobru igru i to nije ostalo neprimijećeno niti kod samog trenera.

"Mateo je vrlo talentirani mladi igrač i napredovao je u nekim stvarima na kojima smo radili tijekom sezone. Podignuo je igru i u obrani i u napadu. On je veliki Interov kapital za budućnost", rekao je Mazzarri.

Mazzarri je dodao kako Atletico Madrid treba biti model prema kojem bi radio Inter i uvjeren je da će već sljedeće sezone biti bolji i konkurentniji u borbi za naslov prvaka.

"Nije nas baš pratila sreća u svakom susretu, ali uvijek smo mogli teren napustiti uzdignute glave. Moramo još puno raditi na sebi i uvjeren sam da ćemo biti samo bolji. Bez obzira što neke utakmice govore suprotno, siguran sam da već sada pokazujemo visoku razinu igre." (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider