Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Mou ga nije htio

Velika Realova nada inficirana Barcinim 'virusom': Mali antimadridista!

Isco, novo pojačanje Real Madrida i prema mnogima najbolji mladi veznjak svijeta, uzore je imao u Barceloninim igračima...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Real Madrid po običaju euforično ulazi u novu sezonu s glavnim ciljem osvajanja desetog naslova prvaka Europe, a kod svoje navijačke vojske vjeru u „sveti cilj“ podigrajava kupovinom velikih zvijezda u ljetnom prijelaznom roku.

Gareth Bale i Edinson Cavani na putu su prema Santiago Bernabeuu, a dok barem jedan od njih dvojice ne stigne u Madrid, sve su oči uprte u vjerojatno najboljeg mladog veznjaka na svijetu Isca, sjajnog španjolskog mladog reprezentativca kojeg je Real doveo iz Malage.

Kako to obično biva u Španjolskoj, kada jedan od dva velikana dovede novog igrača, druga strana čeprka po njegovu životopisu, pa su tako mediji skloni Barceloni iskopali Iscovu fotografiju na kojoj se ponosno fotografirao u Barcinom dresu.
Isco je rođen u Malagi u travnju 1992., a kao dijete nije navijao za Real.

„Ja sam mali antimadridista“, izjavio je Isco prije četiri godine te je objasnio zbog čega nije oduševljen „kraljevskim klubom“. „Imam dojam da je Real klub bez empatije te da odiše arogancijom.“U intervjuu je priznao kako je svojeg psa nazvao po Messiju, jer Barcina čarobnjaka smatra najboljim nogometašem na svijetu. Isco je spremno pozirao u Barceloninom dresu te je naglasio kako su mu igrački uzori Xavi, Iniesta te posebice Ronaldinho, čije je poteze upijao široko otvorenim očima i potom ih pokušavao izvesti na travnjaku.

Uoči ogleda Barcelone i Manchester Uniteda u finalu Lige prvaka 2011. na Twitteru je napisao:
„Gorim od želje da pogledam to finale. Nadam se da će pobijediti nogomet, a ako ne bude tako, zavapit ću zašto? Zašto je tako ispalo?“

Treba li podsjetiti da je Barcelona u polufinalu izbacila upravo Real!? Jasno je da su Iscove rečenice išle na račun Josea Mourinha, tadašnjeg trenera Reala kojeg su mnogi optuživali da je na Bernabeuu instalirao nogometnu dekadenciju. Stoga ne treba čuditi što Mourinho nije želio ni čuti za Isca kojeg je još prošlog ljeta želio dovesti predsjednik Florentino Perez.

Isco nije stigao na Camp Nou, ali za Barcine navijače slatka je vijest da u svlačionici najvećeg rivala postoji netko tko je inficiran Barcinim „virusom“.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider