Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Bila je to sjajna predstava'

Velika nagrada: 19-godišnji Livaja u momčadi kola Serie A!

Odlična predstava 19-godišnjeg hrvatskog nogometaša Marka Livaja prošlog vikenda u dresu Atalante, nagrađena je i od strane nogometne internet-stranice Football.Italia...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Naime, po tamošnjem je sudu Livaja zaslužio mjesto u najboljoj momčadi 26. kola Serie A. Podsjetimo da je u ogledu Atalante i Rome (2-3) Livaja po prvi puta u klubu iz Bergama počeo utakmicu od početka, a sve je garnirao s dva pogotka, makar su oni bili nedovoljni i za bod njegove momčadi.

"Bila je to sjajna predstava 19-godišnjeg Hrvata. Postigao je svoje prve pogotke u Serie A, a posebno je zadivio pri drugom pogotku kada je suparničku mrežu pogodio odličnim volej udarcem", piše uz obrazloženje zašto se Livaja našao među jedanaest najboljih.

Najbolja momčad 26. kola Serie A (po Football.Italia):

Samir Handanovič (Inter) - Stephan Lichtsteiner (Juventus), Miguel Angel Britos (Napoli), Stefan Radu (Lazio), Mattia de Sciglio (Milan) - Daniele Conti (Cagliari), Francesco Lodi (Catania), Miralem Pjanić (Roma), Andrea Cossu (Cagliari) - Marko Livaja (Atalanta), Stephan El Shaarawy (Milan). (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider