Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sve za Zlatnu loptu

Velika akcija Reala 'Svi smo mi Ronaldo': 'Crybaby' će pustiti suzu!?

Klubovi navijača Real Madrida pripremaju akciju podrške Cristianu Ronaldu u utrci za Zlatnu loptu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U srijedu na Santiago Bernabeu stiže Galatasaray. Klubovi navijača Real Madrida za tu su utakmicu pripremili 40.000 maski s likom Cristiana Ronalda. „Kraljevski klub“ će uz pomoć svojih navijača na taj način pružiti simboličnu podršku svojem najboljem igraču u utrci za Zlatnu loptu, koju je u posljednje četiri godine osvajao Ronaldov najveći rival iz Barcelone – Lionel Messi.

>> Real i njegovi navijači mogu odahnuti: Dobra vijest iz Madrida!

Idejni tvorci ove zanimljive akcije poznati su klubovi navijača Real Madrida „La Clásica“ i „Barajas“. Cilj im je svijetu poručiti kako je Ronaldo zaslužio da konačno dobije najvrjedniji individualni trofej u svijetu nogometa. Radni naziv akcije lako bi mogao dobiti naziv "Svi smo mi Ronaldo".

Nakon što se osjetljivi Portugalac prošle sezone potužio da se ne osjeća dobro u Madridu te da nema dovoljnu potporu kluba, Madrižani ga pojačano obasipaju s pažnjom i ljubavlju, a ovaj, čini se, uživa u trenutku.

Real poduzima sve što je u njegovoj moći da udobrovolji svojem najboljem igraču kako se nikada više ne bi osjećao usamljeno i napušteno. Stoga možemo očekivati još nekoliko sličnih kampanja do kraja godine. Neki nagađaju kako bi tankoćutni Portugalac mogao pustiti suzu u trenutku kada ugleda 40.000 svojih kopija. Uvijek dotjerani Portugalac nadasve je moderan muškarac i ne srami se emocija. Nikada se nije sramio. Njegova majka Dolores Aveiro nedavno je otkrila Ronaldov nadimak iz djetinjstva:

„Cristiana su zvali 'crybaby'. Suze bi se svaki put zakotrljale niz njegove obraze kada mu ne bi dodali loptu ili kada ne zabio pogodak iz dobre šanse ili čak kada ne bi dobro igrao on ili njegova momčad.“

Vidjet ćemo hoćemo li u srijedu navečer gledati dirljive scene koje će barem za korak Ronalda približiti „zlatnom gralu“?

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider