Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Jedan klub posebno zapeo

Već je 'otišao' iz Barce: Valdes se otvoreno nudi Englezima

Španjolski vratar otkrio je u intervjuu za nogometni magazin FourFourTwo gdje bi volio nastaviti svoju karijeru nakon što napusti Kataloniju.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Kako je Valdes (31) ranije najavio da nema namjeru produljiti ugovor s Barcelonom koji mu istječe 2014. godine, očigledno je da će ga Barcelona morati na ljeto prodati kako bi dobila određenu odštetu. Interes je poveći, a prednost imaju Englezi.

"Želim upoznati ostale kulture, igrati u drugoj državi, te imati nove izazove. U Barceloni sam sve ostvario i sretan sam zbog toga. Upravo zbog toga imam priliku otići u neki drugi klub i iskusiti nešto novo prije kraja karijere", rekao je Valdes, te nastavio:

"Oduvijek mi se sviđao engleski stil nogometa i atmosfere. Jako mi se sviđa kako navijači cijene svoje igrače. To je u potpunosti drugi pogled na nogomet od ovog u Španjolskoj. U Engleskoj se dobiva pljesak za požrtvovnost i trud, dok toga u Španjolskoj nema", rekao je između ostalog Valdes.

Recimo da je najzainteresiraniji klub za Valdesove usluge londonski Arsenal.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider