Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Bez riječi

Već imamo kandidata za gol godine: Mamiću, gledaj što je prava kupnja!

U jednoj od subotnjih prijateljskih utakmica nogometaši Club Bruggea su s 2-1 pobijedili nizozemski Feyenoord, a u pamćenju će ostati pogodak Carlosa Bacce...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Taj 26-godišnjak je u 14. minuti postigao prvi pogodak na utakmici i to na veličanstven način. Nalazio se na 40-ak metara od suparničkih vratiju, okrenut leđima.

Primio je loptu tako da ona nije pala na travnjak. Prvo ju je primirio natkoljenicom, potom je nogom loptu prebacio preko sebe i opalio prema vratima. Lopta je savršeno točno letjela prema vratima i odsjela ispod grede u mrežu, a vratar, koji je prilikom kompletne Baccine umjetnosti stajao malo ispred svojih vratiju, nije uspio zaustaviti pogodak koji će vjerojatno konkurirati za jedan od najboljih u 2013. godini.

Inače, Bacca je u Club Brugge stigao iz Kolumbije u siječnju 2012. Plaćen je 1,5 milijuna eura, ali već je opravdao svu uloženu lovu Belgijaca. U samo godinu dana zabio je 23 gola - 20 u 27 prvenstvenih nastupa + još 3 pogotka u Europi. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider