Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sukob u Man Unitedu?

Van Persie optužio suigrače, a Rooneyju ne dodaje!

Veliko razočaranje vladalo je u redovima Manchester Uniteda nakon poraza u Grčkoj.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Olympiacos ima velikih 2:0 uoči uzvrata na Old Traffordu za dva tjedna. Je li moguće da će veliki Manchester United ispasti već u osmini finala Lige prvaka od Grka, pitaju se još od sinoć nogometni zaljubljenici diljem Europe.

ManUtd traži spas: Bolje jedan Nijemac nego Moyes s tucetom pojačanja

''Ovo je najlošija utakmica koju smo odigrali u Europi ove sezone. Nismo zaslužili ništa bolje od ovoga što nam se dogodilo u ovoj utakmici. Iznenađen sam, nisam očekivao ovakvu našu predstavu. Preuzimam odgovornost za ovakvu izvedbu. Moramo igrati bolje. Vidim da su igrači pogođeni s ovim porazom'', rekao je David Moyes koji je na udaru žestokih kritika.

''Jedina dobra vijest u cijeloj priči jest da imamo i uzvratnu utakmicu. Učinit ćemo sve što možemo kako bismo nadoknadili ovaj zaostatak. Old Trafford je vidio dosta naših velikih utakmica, nadam se da će 19. ožujka protiv Olympiacosa vidjeti još jednu'', poručio je škotski trener kojemu više malo tko vjeruje.

Povijest nije na njegovoj strani. Manchester United je zadnji puta nadoknadio dva gola zaostatka u prvoj utakmici u nekom europskom natjecanju prije punih 30 godina. Naime, 1984. godine je uspio okrenuti minus od dva gola iz prvog ogleda protiv Barcelone u bivšem Kupu pobjednika kupova.

No, Moyesu više od povijesti treba brinuti očito neslaganje u svlačionici . Još jednom je potvrđeno kako Robin Van Persie i Wayne Rooney baš i ne surađuju na terenu. Većinom si dodaju lopte kad ih izvode s centra. U Pireju je primjerice Van Persie dodao Rooneyju jednom u 90 minuta i to, pogađate, kada je izveo loptu s centra. Rooney je pak njemu dao loptu dva puta u igri i dva puta izvodeći s centra.

Robin Van Persie je pak nakon utakmice za Sky Sports uperio prstom u suigrače.

''Bilo je jako teško jer su moji suigrači često u zoni gdje ja želim igrati. Zato sam morao promijeniti taktiku. Nažalost, često su u mojoj zoni igre. Bilo je to sve presporo i imali smo samo jedan udarac u gol.''

Bila je ova direktna kritika igri koju je postavio David Moyes, vidjet ćemo kako će reagirati na ove riječi ponajveće zvijezde kluba.

 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider