Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Tvrde Englezi

Poznat novi menadžer Man Utd-a: Službeno imenovanje idućeg tjedna!?

Prema pisanju engleskog tabloida Daily Maila, nizozemski stručnjak Louis van Gaal sljedeći će tjedan biti službeno imenovan novim menadžerom Manchester Uniteda...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Aktualni izbornik nizozemske reprezentacije u većini otočkih medija figurira kao glavni kandidat za nasljednika smijenjenog Davida Moyesa. Daily Mail tvrdi da je dogovor postignut i da će 62-godišnji Van Gaal biti potvrđen za novog trenera nakon posljednje Unitedove ovosezonske domaće utakmice, u utorak protiv Hull Cityja.

Van Gaal bi trebao preuzeti kormilo nakon povratka sa Svjetskog prvenstva u Brazilu, a u klubu se nadaju da će imati dovoljno vremena za prijeko potrebnu kupovinu novih igrača. Spomenuti tabloid tvrdi da će Nizozemac sa sobom dovesti i novi stručni stožer, uključujući i aktualnog pomoćnika u reprezentaciji Patricka Kluiverta. Nije poznato hoće li za asistenta ipak uzeti i nekoga iz ''generacije '92'' koja trenutno vodi momčad. Podsjetimo, privremeni menadžer je Ryan Giggs, a njegovi su pomoćnici Paul Scholes, Nicky Butt i Phil Neville.

Vjerojatni dolazak na Old Trafford bit će Van Gaalu prvi posao u Engleskoj. Ranije je radio u Ajaxu, Barceloni, AZ-u i Bayernu, a trenutno odrađuje drugi mandat na klupi nizozemske reprezentacije. (TS)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider