Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Transfer nije upitan?

Valdes operiran, Barca objavila koliko ga neće biti

Teška ozljeda ligamenta koljena udaljit će Victora Valdesa s travnjaka na sedam mjeseci. Barcelona je potvrdila kako je njezin vratar operiran i započet će s rehabilitacijom nakon koje bi oko listopada trebao biti spreman za povratak...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Susret protiv Celte u kojem je Barcelona slavila s 3-0 bio je koban za Victora Valdesa i Barcelona je ostala do kraja sezone bez svojeg prvog vratara. Valdes je zaradio tešku ozljedu ligamenta koljena koja je zahtijevala i operacijski zahvat, a on je obavljen u Augsburgu od strane liječnika Ulricha Boenischa i Ricarda Prune.

Barcelona je potvrdila kako Valdesa neće biti na travnjaku oko sedam mjeseci i njegov povratak očekuje se tek u listopadu ove godine nakon završetka rehabilitacije i potpunog oporavka.
Osim što će propustiti završnicu sezone u kojoj Barcelona želi osvojiti tri trofeja, Valdes neće nastupiti niti na Svjetskom prvenstvu u Brazilu, a propustit će i početak nove sezone.

Katalonci su spremni ponuditi Valdesu novi ugovor iako je reprezentativni vratar već potvrdio kako na kraju sezone napušta Barcelonu. Novi klub prema najavama bi trebao biti Monaco iz kojeg stižu vijesti da su spremni čekati potpuni oporavak Valdesa te njegov angažman ne bi trebao doći pod znak pitanja zbog ove ozljede.(TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider