Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nevolje na Old Traffordu

Sukob u Manchester Unitedu: Van Persie protiv Moyesa!

Renomirani nogometni portal Goal.com navodi kako se ponajbolji nogometaš Manchester Uniteda Robin van Persie (30) ne slaže s trenerskim metodama novog menadžera Davida Moyesa.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Navodno je nizozemski napadač rekao bliskim prijateljima kako je nezadovoljan naglaskom koji Moyes daje trkačkim treninzima i treninzima izdržljivosti, što je dosta različito od režima koji je vladao pod Sir Alexom Fergusonom.

Van Persie smatra da je pretreniran što ga čini podložnijim ozljedama. Najbolji premierligaški strijelac iz prošle sezone također je razočaran činjenicom da Rene Meulensteen, njegov sunarodnjak i bivši trener Uniteda, nije zadržan u stručnom stožeru dolaskom Moyesa.

Goal.com navodi kako su navodno Van Persie i Moyes imali užarenu raspravu uoči mančesterskog derbija koji je kasnije Nizozemac propustio zbog ozljede prepona. Tom je utakmicom okončan njegov niz od 90 uzastopnih premierligaških nastupa (za United i Arsenal), a smatra da je razlog upravo pretreniranost.

Nakon toga Van Persie je propustio i ogled Capital One Cupa protiv Liverpoola, a u kasnijem premierligaškom ogledu protiv West Bromwicha ušao je s klupe.

Manchester United s Moyesom je prema obrani naslova krenuo katastrofalno, u sedam kola upisali su po tri pobjede i poraza uz jedan remi, te se nalaze na razočaravajućem devetom mjestu. Van Persie nije ni na tragu lanjske forme kada je bio najbolji strijelac Premiershipa i zasigurno se u tome krije jedan od razloga njihove loše forme...

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider