Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Sad sam poznat'

Urnebesni promašaj iz BiH: Ovo MORATE vidjeti!

Adin Siočić, nogometaš Mladosti iz Gornjih Živinica, kluba iz treće lige Tuzlanskog kantona, izašao je iz potpune anonimnosti zahvaljujući promašaju praznog gola s dva metra.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"Publika je na tribinama već slavila gol. Htio sam zakucati loptu u mrežu kako bih naše navijače još više razveselio", opisao je svoj uistinu nevjerojatni promašaj učenik četvrtog razreda gimnazije.

Na lijevog krilu je primio jednu dubinsku loptu i vješto se oslobodio vratara suparničke momčadi koji je istrčao. Krenuo je s loptom potpuno sam prema golu i s dva metra pogodio prečku. U tom 'promašaju stoljeća', kako ga neki opisuju, pomogao mu je blatnjav i neravan teren...

"Navijači su poludjeli kada su vidjeli što sam napravio. Bilo je i psovki. Želio sam napustiti igru, ali su mi suigrači govorili da ostanem, da se to može svakome dogoditi. Ostao sam, iako mi se više nije igralo. Pamtit ću taj dan i taj promašaj cijeli život. Na kraju, sada sam poznat", rekao je tinejdžer, aludirajući na snimku koju je u kratkom vremenu vidjelo više od 400.000 ljudi na YouTubeu, te dodao:

"Igrat ću i dalje nogomet i nadavati se golova. Nadam se da više nikad neću onako promašiti. Paralelno planiram i studirati, jer mi je životna želja postati sportski novinar."

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider