Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Impresivna partija

Upozorenje Dinamu: Austria petardom najavila sudar na Maksimiru!

Do druge su pobjede u petom kolu nacionalnog prvenstva stigli nogometaši bečke Austrije, Dinamovi predstojeći suparnici u posljednjem pretkolu Lige prvaka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U subotu je momčad Nenada Bjelice pred svojom publikom na Generali-Areni nadigrala Wiener Neustadt 5:0. Po jedan su pogodak za pobjednike postigli veznjak Alexander Gorgon, te napadači Tomaš Jun i Marko Stanković, dok se dvaput u listu strijelaca upisao Philipp Hosiner.

Hrvatski stoper Kaja Rogulj odigrao je svih 90 minuta za pobjedničku momčad, dok Ivan Kardum nije ulazio s klupe za pričuve.

Mladi austrijski i (još uvijek) potencijalni hrvatski seniorski reprezentativac, Robert Žulj, zabio je pobjednički pogodak za svoj Ried na gostovanju kod Innsbrucka. Slavili su gosti 3:2, a 21-godišnji je Brođanin, koji je prije nekoliko dana zabio i za mladu austrijsku reprezentaciju, postigao drugi ovosezonski bundesligaški pogodak.

Podsjećamo, utakmica Dinamo - Austria Beč igra se u srijedu od 20:45 na Maksimiru.

Austrijska Bundesliga, 5. kolo:

Austria B. - Wiener Neustadt 5:0 (Gorgon 8, Jun 29, Hosiner 71, 90+4, Stanković 76 )

Grödig - AC Wolfsberger 4:3

Innsbruck - Ried 2:3

Sturm - RB Salzburg 1:1

Redoslijed: 1. RB Salzburg 11, 2. Grödig 10, 3. Ried 9, 4. Rapid 8 (-1), 5. Austria B. 8...

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider