Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Mladi lavovi

Unitedov 'krvnik' i napadač Reala žele u Arsenal

Prema tvrdnji španjolskog novinara Guillema Balaguea, mladi španjolski napadač Alvaro Morata pokušat će natjerati čelnike Real Madrida da ga na ljeto puste u londonski Arsenal...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"Morata je pristao pristupiti Arsenalu, ali samo ako, naglašavam ako, se klubovi dogovore oko odštete. Morata će napraviti sve da natjera Real Madrid da ga pusti u redove "topnika" predstojećeg ljeta", napisao je na svom Twitter profilu inače vrlo pouzdani novinar Balague.

Dvadesetjednogodišnji Alvaro Morata je bio u kombinacijama i da minulog siječnja pojača Arsenal, barem kao posudba do kraja sezone, ali je cijeli dogovor propao jer se klubovi nisu uspjeli dogovoriti oko naknade.

S obzirom da u napadu "kraljevskog kluba" igraju znatno poznatiji igrači poput Karima Benzeme, Cristiana Ronalda, kojima se nedavno priključio i sjajni Jese, logično je da Morata traži mjesto gdje bi imao veću minutažu. Kako Arsenalu nedostaje jedan pravi napadač uz Oliviera Girouda, London se čini kao realno odredište za nadolazeću španjolsku zvijezdu.

Campbell sanja o Arsenalu

Odlasku u London nada se i mladi kostarikanski napadač Joel Campbell (21) koji je sinoć bio jedan od junaka Olympiacosa u 2-0 pobjedi protiv Manchester Uniteda u prvoj utakmici osmine finala nogometne Lige prvaka.

Zabio je Campbell sjajan drugi pogodak, dalekometnim udarcem ljevicom koji je odsjeo u samom kutu vratiju nemoćnog Davida De Gee. Campbell je zapravo Arsenalov igrač na posudbi u Olympiacosu, a za "topnike" je potpisao 2011. nakon transfera iz Deportivo Saprisse.

U londonskom je klubu propustio zaigrati jer nije dobio radnu dozvolu, pa je stoga slan na posudbe u Lorient, Betis i sada Olympiacos.

''Čim je Arsenal stigao po mene znao sam da im se želim priključiti i vjerujem da sam spreman igrati za Arsenal sljedeće sezone. Znam da imam kapaciteta za igrati ondje, samo želim priliku. United je pokazao interes za mene kada sam prelazio u Europu, ali Arsenalov sam navijač od djetinjstva i zato sam ih odabrao'', rekao je Campbell.

''Hvala Bogu da sam zabio i proslavit ću gol s ocem, djevojkom i rođacima. Ima puno stvari koje mogu popraviti, 21 mi je godina i moram nastaviti raditi. I dalje se nadam da ću zaigrati za Arsenal, a u međuvremenu ću nastaviti raditi u Olympiacosu. Moram se osigurati da iskoristim priliku kada ona dođe.''8TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider