Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Uz posebnu dozvolu

United uspio ugrabiti 'zvjerku': Fellaini potpisao nakon ponoći!

Manchester United ipak je uspio nekoga dovesti u finišu prijelaznog roka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

United je htio dovesti Fabregasa, Modrića, Özila, Herreru, Khediru, da bi se na kraju morao zadovoljiti s Marouaneom Fellainijem.

>> Real odbio United za Khediru, Chelsea nije pustio Matu, 'francuskog Balea' uzeo Marseille!

Vijest je na svojoj službenoj stranici potvrdio aktualni prvak, ne ističući koliku su odštetu platili Evertonu za odličnog Belgijanca. Poznato je jedino kako je transfer realiziran nakon službenog završetka prijelaznog roka, budući da su ljudi iz Uniteda tražili posebnu dozvolu FIFA-e i Engleskog nogometnog saveza da dovrše posao.

"Radio sam s Marouaneom pet godina i oduševljen sam što je došao u Manchester United. On je igrač velikih mogućnosti i mislim da će raditi razliku", izjavio je menadžer Uniteda David Moyes.

Marouane Fellaini je također bio presretan zbog transfera: "Poznajem Moyesa jako dugo i imam dosta poštovanja za ono što on radi. Nakon što mi se ukazala prilika da ponovno radim s njim, jednostavno sam je ugrabio. Proveo sam fantastičnih pet godina u Evertonu, hvala navijačima i ljudima u klubu, ali biti igrač Manchester Uniteda je nešto o čemu svatko sanja", poručio je Fellaini.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider