Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Kako će to prihvatiti...

United eliminirao svoju zvijezdu iz utrke za kapetana: Razlaz na vidiku?

Aktualni engleski nogometni prvak Manchester United objavio je na svojoj web-stranici imena petorice kandidata za novog klupskog kapetana.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Poznato je od ranije da će sadašnji kapetan Nemanja Vidić na kraju sezone napustiti Old Trafford, a iz Manchester Uniteda su kao kandidate za njegovog nasljednika naveli imena Waynea Rooneyja, Davida de Gee, Jonnyja Evansa, Phila Jonesa i Darrena Fletchera.

Odmah u oko bode izostanak Robina van Persieja s popisa. Sjajni napadač kapetan je nizozemske reprezentacije i bivši kapetan Arsenala, a po medijima kruže priče da bi se sljedećeg ljeta čak mogao vratiti u redove Topnika.

Na popisu nema niti francuskog veterana Patricea Evre koji je navodno također na izlaznim vratima Old Trafforda. Kao favorit za Vidićevog nasljednika slovi Rooney, a ukoliko dođe do takvog epiloga, očekuje se da engleski napadač potpiše produljenje ugovora koji bi mu trebalo donositi oko 300.000 funti tjedno.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider