Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Čeka se pristanak

Ukrajinci spremaju izdašnu ponudu za nesretnog Kranjčara

U utrku za hrvatskog nogometnog reprezentativca uključio se i kijevski Dinamo...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dinamo Kijev sprema i službenu ponudu za hrvatskog reprezentativca Niku Kranjčara nakon što su kontaktirali Tottenham prošlog tjedna.

>> 'Kockasti' na mukama: Gdje će hrvatski reprezentativci igrati u idućoj sezoni?

Ako će razmisliti o našoj ponudi, pogledati duboko u dušu i zaključiti da želi ovdje doći, onda ćemo ga kupiti sa zadovoljstvom...

- Igor Surkis
Njihov interes za 26-ogodišnjeg Kranjčara potvrđuje izjava predsjednika ukrajinskog nogometnog velikana Igora Surkisa.

"Trenutno pregovaramo oko Kranjčara. Još se moramo sastati s njim i s Tottenhamom, ali on je u našim planovima. Već smo propustili dovesti nekoliko igrača, ne zato što ne možemo zadovoljiti odštetne zahtjeve njihovih klubova, nego zato što ne želi svatko doći i igrati u ukrajinsku ligu. Ako će Kranjčar razmisliti o našoj ponudi, pogledati duboko u svoju dušu i zaključiti da želi ovdje doći, onda ćemo ga kupiti sa zadovoljstvom", prenosi Surkisove riječi Sky Sports.

Nakon frustrirajuće sezone u kojoj nije dobivao zasluženu minutažu Kranjčar će svakako napustiti redove "spursa", ali klub s White Hart Lanea ne namjerava ga pustiti bez soldine odštete budući je ugovorno vezan do ljeta 2013. godine.

Iako je praktički gotova stvar da Kranjčar napušta klub, te da Kijevljani mogu puno ponuditi, nije sigurno hoće li se naš nogometaš odlučiti na taj korak u svojoj karijeri. Naime, Kranjčar bi radije preselio u Šahtar iz Donjecka kod svojih dobrih prijatelja iz hrvatske reprezentacije Darija Srne i Eduarda. Ako se ipak odluči za Dinamo, u Kijevu bi se priključio još jednom hrvatskom reprezentativcu Ognjenu Vukojeviću.

Osim kijevskog Dinama, za Kranjčara je interes pokazao Atletico Madrid te Wolfsburg, no oni su lagano odbijeni s ponudom od 10 milijuna funti što bi moglo značiti da su ispali iz utrke.

Nastavi čitati

Nastavi čitati