Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Za njih je cijena sitnica

Ugledni engleski dnevnik: PSG na ljeto dovodi Rooneyja?

Prema pisanju uglednog engleskog dnevnika The Timesa, bogati francuski klub PSG na ljeto će pokušati u svoje redove dovesti napadača Manchester Uniteda Waynea Rooneyja…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

The Times navodi da Parižani žele još jednu zvijezdu u napadu uz Zlatana Ibrahimovića, a kao potencijalna se meta nametnuo engleski nogometni reprezentativac. Rooney je na Old Trafford došao 2004. kao 18-godišnjak i otada je među najvećim zvijezdama momčadi Alexa Fergusona.

Ove je sezone, međutim, pomalo pao u sjenu Nizozemca Robina van Perseija koji je prošlo ljeto stigao iz Arsenala. Van Persie se sjajno prilagodio i preuzeo ulogu prvog napadača, a s 19 je golova i najbolji strijelac Premierlige. Rooney je u prvenstvu zabio deset golova premda je, istina, zbog ozljede odigrao i manji broj utakmica.

Predsjednik PSG-a Nasser Al-Khelaif mogao bi stoga imati dobre šanse za dovođenje 27-godišnjeg nogometaša čija se vrijednost procjenjuje na oko 65 milijuna eura. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider